Calea Interioara | Carla Parola Official website Calea Interioara – Carla Parola Official website
Ancora nessun commento

Calea Interioara

Calea interioara se refera in mod clar la Energie si are ca scop Constiinta si Armonia in interiorul nostru. Cand vorbim de Cale este clar pentru toti ca trebuie sa facem un Drum, sa facem fata rand pe rand la o serie de Incercari, Experimentari, Cautari pentru a ne regasi pe noi insine; devreme ce Calea interioara este in mod absolut individuala, personala, nu poti sa te aliniezi la ceea ce vine din exterior daca nu simti ca este in profunzime al tau.
Sa aspiri la o Cale spirituala inseamna o nevoie de Constiinta, inseamna sa doresti sa te cunosti mai bine si sa gestionezi aceasta Constiinta, chiar si pentru finaluri practice: o Vindecare, un mod diferit de a trai, pentru a stii sa te raportezi la altii, pentru a nu avea Frica de Situatii, in cateva cuvinte pentru a ne trai Viata Diferit, intr-un mod care corespunde Interioritatii noastre, si nu Aparentei.
In ce sens Calea interioara este absolut personala?
Pentru ca fiecare din noi are Aspiratii diferite, Asteptari diferite si deci Rezultate diferite.
Unicul Rezultat e la fel pentru toti, va fi cel final: sa atingem Armonia.
Putem intelege singuri cand suntem pe calea cea buna, cand implinim ceea ce e bine pentru noi, prin sensul Armoniei care ne patrunde.
Parcurgand drumul spre Calea interioara, nu ne putem lasa ghidati doar de Minte, nu putem fugi dupa toate himerele pe care societatea le propune, experimentand tot ceea ce vine definit ca miraculos sau rezolutiv: poate fi pentru oricine, dar nu e o regula ca e pentru noi.
Chiar si in Alegerea modalitatii cu care sa faci fata provocarilor Caii interioare trebuie sa ne aliniem cu noi insine, cu Instinctul nostru.
Ca sa nu gresim, ca sa nu pierdem timpul, ca sa nu confundam ideile, trebuie sa fim convinsi ca trebuie sa ne lasam ghidati de partea noastra superioara si nu de Minte, astfel procedand, doar cu ajutorul partii superioare vom atrage situatiile bune pentru noi.
Daca ne limitam “sa vrem” sa implinim Calea interioara pe baza a ceea ce se obisnuieste si a ceea ce altii ne propun, riscam intradevar sa confundam Ideile.
Viceversa, daca, fata de ceea ce altii ne indeamna, reusim sa simtim ceea ce e potrivit pentru noi si sa actionam, evitam sa pierdem Timpul.
Se vorbeste des despre Absenta dimensiunii Timpului din punct de vedere energetic si, fara indoiala aceasta este o Realitate, dar din Momentul in care ma dedic la ceva neproductiv pentru mine ( deoarece nu corespunde unei cerinte specifice a Energiei mele), imi irosesc timpul, confund situatiile, pentru ca emit in mine vibratii care nu sunt cerute de “Eul” meu profund dar sunt sugerate de Minte, care are tendinta sa urmareasca orice Situatie.
Cand putem sa ne simtim satisfacuti de Calea noastra interioara, de Cunoasterea despre noi insine la care am ajuns?
Cand observam rezultatele.
Cand pusi in fata situatiilor reactionam bine in mod instinctiv.
Natural ca modul potrivit de a reactiona este mereu legat de noi insine, si cum acesta nu corespunde celui codificat de altii care dicteaza regulile, el corespunde doar aceluia pe care il simtim profund al nostru.
Cand suntem siguri de Reactia noastra, satisfacuti, in Pace, in Armonie, intelegem ca am facut ceea ce trebuia sa facem.
Nu trebuie sa vedem Calea Interioara ca un Proces obositor pentru ca cele mai bune Rezultate, in mod paradoxal se obtin cu Seninatate.
Pe aceasta Cale trebuie sa experimentam, trebuie in mod continuu sa experimentam Reactiile noastre, insa s-o facem mereu cu Seninatate, fara sa ne invinovatim daca nu am obtinut repede Rezultatul dorit, fara sa ne deprimam daca ni se pare ca nu am inteles, fara a ne impovara daca avem Indoiala ca am esuat in Abordarea acelei Situatii, a acelei Intalniri, a ceea ce Viata ne-ar fi oferit.
Trebuie sa facem din Calea noastra interioara ceva personal, senin si mai ales productiv.
Modul in care traim Calea noastra Interioara trebuie sa ne dea Satisfactie, trebuie sa ne faca viata mai usoara, mai simpla, fiind constienti ca este vorba de partea noastra superioara pe care in mod continuu trebuie s-o activam si s-a traim, supunand la tacere partea mentala care ne indeparteaza destul de des, deoarece refuza sa faca Experiente si sa gestioneze situatii solicitate de Calea interioara.
Aceasta se poate intampla pentru ca Mintea nu pune in evidenta un Rezultat imediat sau poate pentru ca judeca Situatiile dincolo de capacitatile noastre de gestiune, sau pur si simplu inadecvate pentru noi.
Aceste judecati ale Mintii nu coincid cu Instinctul nostru profund, care ne face sa intelegem ca putem sa parcurgem acea Strada care poate va fi cea care ne va permite sa facem Experiente ce ne vor putea aduce beneficii.
Acum se vorbeste mult de Autovindecare: este momentul Autovindecarii si pare usor sa o transpui in fapt utilizand Vizualizari, Invocatii, Afirmatii si chiar Tehnici particulare cu care ne-am putea autovindeca.
Adesea noi realizam aceasta Cale cu puterea Mintii noastre, deci fara s-o “simtim”, s-o percepem, fara ca aceasta sa patrunda in fibrele noastre, in ADN-ul nostru, ci doar ca multumire a Nevoii de a sti, de a cunoaste; emitem deci in noi Notiuni si Tehnici care apoi nu se dezvaluie ca fiind productive la sfarsitul Vindecarii.
De ce se intampla asta?
Pentru ca e vorba de tehnici dominate de Minte.
Nu e gresit sa vrei sa cunosti ceea ce tocmai au propus altii pentru a se vindeca, ce Studii au fost efectuate, care sunt in acest moment Tehnicile in voga, dar trebuie sa intelegem ca nu e vorba de Baghete magice: sunt puncte de pornire asupra carora sa lucram doar daca le simtim ale noastre.
Acest Concept se va repeta la infinit pentru ca din punct de vedere al Energiei nu exista Reguli egale pentru toti: fiecare din noi e purtatorul unui tip de Energie care are Nevoie de frecvente si vibratii determinate.
Pentru a face aceasta, in Evenimente se vor cauta acele frecvente si vibratii de care ai nevoie si numai atunci lucrurile vor functiona.
Totusi, daca nu ne regasim intr-o Tehnica-chiar una laudata si eficace pentru multi indivizi, daca n-o simtim a noastra si in consecinta incercam s-o aplicam numai cu Mintea, rezultatul va lasa de dorit sau nu va fi deloc.
Vreau sa inchid acest Discurs vorbind de o Vibratie la care fac referire in mod constant: aceea a Umilintei.
Calea Interioara va fi urmata si pusa in practica cu Umilinta.
O “Umilinta” care nu poate fi fructul Mintii, care va incerca mereu sa se inalte pe baza Evenimentelor si pe baza altora, in timp ce Energia-simtindu-se parte din tot si stiind ca e parte din tot, are Umilinta aceluia care se “amesteca” cu tot.
Daca implinesc Calea Interioara cu Umilinta care provine din simtamantul de a face parte dintr-un tot, am Siguranta ca fac Alegerile potrivite pentru mine, si atunci in orice situatie de gestionat ma aflu, voi sti daca e buna pentru mine, daca trebuie s-o dezvolt mai mult sau mai putin.
Rezultatele vor fi mereu la inaltimea asteptarilor mele, din Momentul in care nu astept altceva decat vointa partii mele superioare.
Nu voi dori deci sa ajung la Miracolul care ma vindeca cu o Atingere, cu o Privire, cu o Tehnica.
Eu sunt in serviciul Vietii si stiu ca ea vrea ca eu sa experimentez anumite Evenimente, care sa vina in contact cu anumite informatii pentru a mi le insusi, si deci o urmez cu Umilinta.
Umilinta este mereu si in orice caz vibratia care deschide toate usile.
Este vibratia care ne permite sa obtinem Rezultate, este vibratia care surprinde mai mult decat celelalte pentru ca ceea ce suscita si rezolva Umilinta nu poate fi rezolvata de nici o alta vibratie.
Convingerea care trebuie adoptata este sa implinim o Cale Interioara care sa cuprinda chiar si Tehnici si Cunostinte care vin analizate de Instinctul nostru, de partea noastra Superioara, fara sa ne fie Frica sa le eliberam cand nu le simtim ale noastre.
Cand le simtim ale noastre, trebuie sa le urmam cu Recunostinta extrema pentru viata, si deci sa le incercam, sa le transpunem in fapte si sa ni le insusim cu Umilinta.
 

I commenti sono chiusi .

© 2024 Carla Parola Official website. All Rights Reserved // Onami Media

Translate »